textier: Reminder ÎNcîntece: Comunicatul amfitrionului

11 martie 2008

Reminder ÎNcîntece: Comunicatul amfitrionului

Miercuri 12 martie la ora 19:00,
în Club A (str. Blanari nr 14)
poeticile cotidianului
editia 66

INcantece

cu Florin Dumitrescu

Poetul ale carui texte poate ca le-ati fredonat - vine in Club A. Cand spuneti Sarmalele Reci spuneti Zoli & Co dar spuneti, poate fara sa vreti, Florin Dumitrescu. De cand vorbim despre Sarmalele Reci, vorbim si despre versurile semnate de Florin Dumitrescu.
Florin vine la Poetici cu texte din volumul sau de poezie Ana are mere (1997) si din antologia Marfa (1995), dar si cu multe subiecte de discutie de la scrisul textelor pentru muzici pana la poezie in lumea pubicitatii.
... SI CU VERSURI DIN VOLUMUL IN PREGATIRE (n.F.D.)!!!
O sa mergem un pic pe urmele lui Scornelius dar si ale lui Doru Demolatoru' (doi copii de suflet ai lui Florin Dumitrescu) iar solutia serii va fi lectura.

O intalnire prezentata de Răzvan Ţupa.

Sneek peak oferit de Florin: o parte din texte sînt disponibile aici. Dar discutia despre muzici, publicitati si poezie numai in Club A.

Poeticile Cotidianului sunt o serie de intalniri initiate in mai 2005 pentru a oferi prilejul publicului literaturii sa isi ia la intrebari scriitorii. Mai multe despre cele 65 de editii de poetici si despre editiile urmatoare la adresa http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2008/

Etichete: