textier: Jurnalul nefericirii: Şerban Alexandrescu reclamă. Scuze.

13 martie 2007

Jurnalul nefericirii: Şerban Alexandrescu reclamă. Scuze.

Publicitarul cel mai talentat din RO a devenit o victimă colaterală de presă, într-un război din sfere politice superioare.
Vina lui? De a-şi fi făcut cinstit datoria.
Datoria lui? De a fi lăudat profesionist, conform contractului, ceea ce Victor Ciutacu de la Jurnalul defăimează, de asemenea, conform sarcinilor de serviciu: TVR-ul.
Şerban de la Headvertising se apără pe forumul ziarului, revelînd absurdul acuzaţiilor:

"... daca domnul ciutacu crede ca am stors de bani tvr-ul, ar fi interesant sa afle ca in anul precedent am facut mult mai multi bani de pe urma colaborarii cu Antenele 1 si 3. De ce nu e indignat si de acest fapt?
Cireasa de pe tort e faptul ca pe Antene am fost numiti direct, iar la TVR a trebuit sa trecem printr-o licitatie publica extrem de birocratica, la care au participat 7 alte agentii. De ce e aiurea sa gestionam un buget mic dupa o licitatie dar nu e aiurea sa gestionam un buget mare fara licitatie?"


Justificarea publicitarului declanşează paranoia publicistului.
Şerban pretinde scuze. Dar e perfect conştient că nu le va primi...
Iulian Comanescu le expune poziţiile aici (la final Şerban revine cu încă două comment-uri - savuroase, s-ar putea spune, dacă situaţia n-ar fi cu adevărat nefericită).

Etichete: , ,

3 Comments:

Blogger Monica JITARIUC said...

Mi se pare ciudat...

9:29 a.m.  
Blogger Unknown said...

eu vad ca se formeaza un grup de ziare care nu fac altceva decat sa improaste cu noroi, vezi cazul Liicheanu - Roncea. Tabloidul care nu scoate petele de grasime, ba pateaza si mai rau :(

10:27 a.m.  
Anonymous Anonim said...

@neagrigore, nu sunt numai ziare implicate in actiunea aruncati cu noroi, ci si televiziuni (antena 3), posturi de radio si website-uri. baietii sunt peste tot

@florin: esti cam impartial in mesaj, ciutacu e un porc si merita tratat ca atare

ideea e ca jurnalul national si ciutacu lucreaza dupa sistemul urmator: intai injuri si faci acuzatii gratuite si pe urma il lasi pe acuzat sa se dezvinovateasca

in societate romaneasca, oricine zice "nu am facut asta" e considerat vinovat din start

10:35 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home