textier: Marţi şi vineri Sarmalele TV

15 aprilie 2008

Marţi şi vineri Sarmalele TV

Marţi 15, după 18:00, Sarmalele Reci cîntă live la ProTV la emisiunea lui Măruţă, Happy Hour.
Ultima dată cînd au fost Sarmalele la Măruţă, acesta era la Tonomatul DP2 şi s-a purtat foarte arogant şi superior cu Zoli & Co. De cînd a venit HH, parcă s-a mai "scuturat". Mai ales că - din cîte am aflat din tabloide - are acum lîngă el pe cineva care chiar ştie muzică...
Vineri 18, de la 18:00, Sarmalele Reci live în show-ul "Ne vedem la TVR", o emisiune cu prieteni invitaţi tot din domeniul muzicii. De-a lungul anilor, Zoli a fost invitat la Loredana, Bere Gratis şi Taxi. Cine o să vină acum la Sarmale?

Etichete:

14 Comments:

Blogger Unknown said...

cine este HH si cine este acel cineva care chiar stie muzica? Daca se poate divulga, bineinteles.

3:14 p.m.  
Blogger textier said...

HH = Happy Hour, emisiune pe ProTV care continua show-ul lui Teo Trandafir. (Pruteanu poate ca se rasuceste in mormint, dar oamenii de TV continua sa forteze englezismele in "romana de televizor".)
"Acel" cineva este cintareata Andra.

3:52 p.m.  
Blogger Unknown said...

multumesc pentru raspuns, dar speram sa fie cineva mai competent. Toti romanii rad de Jay Leno ca are oameni care ii scriu scenariul, dar mi-as dori sa vad si pe la televiziunile romanesti, oameni care se pricep doar la un lucru, si nu tot felul de da vinci si boticelli.

3:54 p.m.  
Blogger textier said...

romanii aia care rid de jay leno si echipa lui de scenaristi or fi naivi, dar ce zici de florin calinescu, care, pt. "defuncta" chestiune a zilei (vorba lui base), si-a comandat o echipa de 5-6 scenaristi (y compris misu gainusa, misu marinescu si filip stoler)... si pina la urma zicea tot ce ii convenea lui!
nu stiu cine ii face scripturile lui maruta si, sincer, nu socotesc asta o lipsa.
pe vremea lui teo, cind mediapro music avea mai multe ambitii pe piata muzicala, canavaua era clara: trebuiau propasite vedetele mediapro si jumuliti artistii "din alte ograzi". sarmalistii erau socotiti tradatori, dupa ce schimbasera in 2001 casa de discuri. de aceea teo, desi fusese colega lui zoli de facultate, de drumetii, de festivaluri studentesti, avea sarcina sa faca pe scorpia cu sr... ceea ce "omenoasa doamna teo" nu s-a sfiit sa presteze (vorba ei)...

4:16 p.m.  
Blogger Unknown said...

filip stoler, imi placea de el cand aparea la emisiunea aia mai numeroasa de pe prima, dar n-a mers foarte mult. Pacat, nu era umorul debordant, dar mergea, ce sa ii faci, nu poate fi toata lumea jon stewart. Glumesc. Emisiunile lui Florin Clatinescu sunt jalnice, toate, de la inceputuri pana in zilele noastre nefericite. Stiu, este o judecata de non-valoare, dar asta este. Insa simt ca am ajuns in punctul in care rating-ul bate gusturile, care oricum nu se discuta. Sunt curios cum se va trezi industria muzicala romaneasca din starea asta letargica de muzicanti din Bremen.

4:20 p.m.  
Blogger textier said...

ce ne pasa noua, nea, de industria muzicala romaneasca? eu sint textier, ar trebui sa ma simt implicat, dar crede-ma: imi pasa mai degraba de recolta de griu sau de pretul petrolului.
cind ai fost ultima oara la un concert de club?

4:30 p.m.  
Blogger Unknown said...

aaa, m-ai prins cu musca pe caciula, sau usturoi n-am mancat, gura nu imi miroase, stai sa ma gandesc. Am fost anul trecut la Blanoz in Green Hours, anul asta, am fost ... acasa, spre rusinea mea. Doar ca nu mai prididesc cu ascultatul acasa. In club, as merge daca stiu ca exista posibilitatea de a ma simti bine. Eu sunt cam pretentios, nu mai am varsta la care sa stau pe trepte si sa ascult muzica, cel putin nu in Romania. Nu imi vine sa cred ca am spus asta! As merge in club, dar care club? peste tot nu am vazut decat prea multe pretentii, prea putine intentii, ca sa citez din clasici in viata.

4:36 p.m.  
Blogger textier said...

... si acasa, fireste, asculti numai muzica achizitionata frumos, de la magazin, in tipla cu holograma...

4:39 p.m.  
Blogger Unknown said...

Crezi ca asta este motivul pentru care lumea nu mai vine in cluburi, la concerte?

5:37 p.m.  
Blogger textier said...

incerc doar sa te ajut sa gasesti rasp. la intrebarea dsp. industria muzicala.
situatiunea, conjunctura, macroeconoimia geopolitica - toate astea incep cu noi insine. care sint obiceiurile mele de consum? ce fac eu in raport cu "industria"?? daca la fel ca mine mai fac si altii 100... 1000... un milion??? iata unde e industria: e in mina acelui milion care decide. nu coboara michael jackson din elicopter sa faca industrie. eu o fac. si tu, si el, si ea...

5:48 p.m.  
Blogger Unknown said...

am sa rumeg pe indelete ce ai spus, dar tot nu reusesc sa inteleg urmatorul scenariu. Descarc d-aiurea un album care culmea, imi place. Unde ma duc sa ii vad in concert? Nu cred ca depind concertele de vanzarile de cd-uri, ci mai degraba invers.

5:56 p.m.  
Blogger textier said...

asa o fi, ce-mi spui mie?

6:17 p.m.  
Blogger Unknown said...

sorry, n-am vrut sa fiu arogant. O zi buna.

6:35 p.m.  
Blogger textier said...

multm. de comment-uri, nea.
iata profetia mea:
in curind n-o sa mai poti descarca mp3-uri dect pe bani si asa o sa revii pe plus in raport cu industria muzicala.
iti va ramine tie sa stabilesti daca vinzarea de ipoduri preinregistrate determina participarea la karaoke-partyuri sau invers.

8:32 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home