textier: Tiuk! 13 despre Născut în URSS (feat. me!)

19 octombrie 2006

Tiuk! 13 despre Născut în URSS (feat. me!)


(c) Silviu Gheţie

S-a născut în sfîrşit pe un server din Oraşul Stalin şi va cuceri curînd spaţiul românofon. E ultimul Tiuk! (nr. 13, toamna 2006), dedicat cărţii-fenomen Născut în URSS a lui Vasile Ernu. Sumar dens, dens, dens... Autori mulţi, diverşi şi interesanţi... E de citit pentru tot restul toamnei.
Vă recomand deocamdată două texte pe care le ştiu bine (întrucît scrise de mine): Victorie: Ostap Bender a pătruns în România! (o recenzie personalistă a cărţii lui Ernu) şi Balustrada (o poezie în maniera "genului eretic").
O să revin cu semnalul lui Mihail Vakulovski care trebuie să sosească în decursul zilei de azi (bănuiesc că Mihai trage acum un somn zdravăn după mai multe nopţi de tiukărit)...

Etichete:

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

as mai vrea eu, Florin (sa doooorm!!), dar tre sa muncesc, sa muncesc, si iar sa muncesc, ma voi odihni cind voi muri, cum zic oamenii de la noi din sat:)

nu cred ca poci lipi aici cuprinsul Tiuk!-ului, dar am sa-l bag, miine, pe blogul meu (ca azi, dupa "servici", tre sa-i mai fac, site-ului, ceva operatii estetice, nu pe la tzytze:))...).

3:37 p.m.  
Anonymous Anonim said...

a, shi Tiuk 13 nu e doar despre "Nascut in URSS", ci e si cu NASCUTZI IN URSS!

4:05 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home