textier: Programul de mai al Sarmalelor Reci

30 aprilie 2008

Programul de mai al Sarmalelor Reci

Comunicat de la Zolist:

Vineri, 2 mai, 20:30 (aprox.) Timisoara, in fata Teatrului, zona pietonala
Concert Sarmalele Reci in aer liber - reintilnire cu publicul timisorean dupa destul de multa vreme - nu ratati! Fiti si voi printre miile de spectatori!

Simbata, 3 mai, 21:00, Oradea, Blue Monday (pasajul pietonal)
Rock-buli (atentie, pe ungureste buli nu inseamna ce credeti voi, ci pur si simplu petrecere, sau bairam, sau cum vreti ...) - intr-unul din cele mai bune cluburi din tara, unde Sarmalele Reci au inregistrat top de vinzari de bilete.
Duminica, 4 mai, 19:00, Miercurea Ciuc / Csíkszereda, zilele Harghitei / Hargitai napok, Casa Sindicatelor
Concert multi-kulti cu Paprikas Zoli si Sarmalele Reci pentru prima oara in capitala secuiana. Sarmalele Reci vor demonstra pe scena ce inseamna cu adevarat autonomia ... Ei vor cinta, publicul va asculta (deci doua activitati autonome). Vom vedea cine termina primul !
Simbata, 10 mai, 17:00-19:00 Bucuresti, Piata Revolutiei (la monumentu' Cartofu'nfipt in batz) Concert Sarmalele Reci intr-un eveniment in cadrul proiectului "Copacul de hirtie". Sarmalele Reci, impreuna cu alte trupe, reamintesc publicului ca planeta Pamint este ecologica si ecologista si ca asa ar si trebui sa ramina. In primul rind, plantam citeva sute (sau poate chiar mii ?) de copaci. Iar pe de alta parte: Daca de obicei dupa concert ramine un dezastru de cutii, sticle, pungi si ... dejectii, de data asta vom sustine ideea de curatenie globala aruncind consecvent gunoiul numai in tomberoanele special amenajate.
16 mai - Bucuresti, Suburbia Concert Live Sarmalele Reci
Joi, 22 mai (reprogramat din 30 mai), 21:00, Bucuresti, Clubul t,aranului Concert Live Sarmalele Reci
Ne vedem acolo!
Zoltan

Etichete: ,