textier: Sarmale împacheţele de primăvară

24 martie 2008

Sarmale împacheţele de primăvară

Comunicat abia primit de la Zoltán András, vocea caldă a Sarmalelor Reci:

Marti, 25 martie, 11:00, Palatul Cantacuzino (Muzeul Enescu), Calea Victoriei 141
Va invitam pe toti, prieteni, colegi de breasla, fani, admiratori, jurnalisti etc., sa fiti alaturi de noi la festivitatea de decernare a premiilor Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor pe anul 2007. Grupul Sarmalele Reci primeste un premiu (nu stim mai multe amanunte, e o surpriza si pentru noi).
Vineri, 28 martie, h 21:00, Tirgu Mures, Dublin Irish Pub
Concert Sarmalele Reci. Dupa ce am cintat la Revelionul 2007-2008 in Piata Primariei pe - 9 grade, de data asta vom infierbinta publicul din Tg. Mres intr-o petrecere multi-pluri-etnica.
Vineri, 4 aprilie, h 21:00, Constanta, Phoenix Club
Concert Sarmalele Reci intr-unul din cluburile cele mai longevive si cele mai ospitaliere pentru sarmalisti (mai bine de 9 ani), unde publicul de fiecare data se urca pina la urma pe mese... poate instictul de conservare... stiti, incalzirea globala a ascultatorilor, se topeste gheata... oras pe malul marii...
Vineri, 18 aprilie, h 18:00, TVR, emisiunea "ne vedem la TVR"
Sarmalele Reci isi iau prietenii cu ei pe platoul de filmare si le cinta de inima albastra. Prilej ca sa ne zica fanii (de diverse virste) pe strada: "V-am vazut la TV!!!"
Simbata, 19 aprilie, Bucuresti, sectorul 1, aer liber (deci gratis - n.txtr.), ora si locul ramin a fi stabilite
Concert Sarmalele Reci in cadrul proiectului "Copacul de hirtie". Sarmalele Reci, impreuna cu alte trupe, reamintesc publicului ca planeta Pamint este ecologica si ecologista si ca asa ar si trebui sa ramina. In primul rind, plantam citeva sute (sau poate chiar mii ?) de copaci. Iar pe urma: daca de obicei dupa concert ramine un dezastru de cutii, sticle, pungi si... dejectii, de data asta vom exersa sa fim curati, si la suflet, si la fapta si in timp ce ne vom distra ascultind muzica, vom sustine ideea de curatenie globala aruncind consecvent gunoiul numai in tomberoanele special amenajate.
Simbata, 4 mai, h 19:00, Miercurea Ciuc / Csíkszereda, Zilele Harghitei / Hargitai napok, Casa Sindicatelor
Concert multi-kulti cu Paprikas Zoli si Sarmalele Reci pentru prima oara in capitala secuiana. Sarmalele Reci vor demonstra pe scena ce inseamna cu adevarat autonomia...
Ei vor cinta, publicul va asculta (deci doua activitati autonome).

Etichete: ,