textier: Sarmalele Reci vineri în Utopia

23 august 2006

Sarmalele Reci vineri în Utopia

Sarmalele Reci
în concert
în Club Utopia
vineri, 25 august, 21:00
Calea Victoriei 16-18,
pasajul Macca - Vilacrosse
0744 323 712
Sarma-recital de două ore
(cel puţin)
- pentru prima oară în recent lansatul Club Utopia!
- pentru ultima oara în România înaintea unui turneu în Spania!
Să le fim alături Sarmalelor care ne-au pregătit...

... Încă o premieră:
Un nou clăpar! Zoltán liber să încalece microfonul!
O dată cu acest concert, Sarmalele Reci inaugurează colaborarea cu pianistul Cătălin Ene, care îl degrevează astfel pe Zoltán András de cîntatul la clape.
Zoltan va putea astfel să se dedice mai mult partiturii vocale şi, spre bucuria fanilor, rolului de lider/frontman/amfitrion al trupei.
Ca pianist de jazz, Zoltán András a cîştigat Sibiul din '92 cu un grup din care mai faceau parte Sorin Romanescu şi Pedro Negrescu. (Zoltán András, ca şi chitaristul Emil Viciu, a studiat jazzul cu Marius Pop.)
Experienţa cu Sarmalele Reci i-a dat însă lui Zoltán prilejul să işi descopere şi să îşi dezvolte talentele de vocalist. Actualmente este unul dintre cei mai apreciaţi cîntăreţi de la noi. Porecla de "Sting al României" îl onorează, dar îl şi enervează pe acest artist original şi multi-talentat.
O dată cu venirea în rîndul Sarmalelor Reci a experimentatului Cătălin Ene (claviaturi), Zoltán András va putea să "zburde" mai mult pe scenă, să se ocupe de partea de show (a cărei precaritate le-a fost reproşată în timp Sarmalelor) şi, nu în ultimul rînd, să se concentreze asupra "celui mai frumos instrument muzical" - vocea.