textier: Mă aflu în Dilemă (veche şi nouă)

3 august 2006

Mă aflu în Dilemă (veche şi nouă)

Cine a luat Dilema de săptămîna asta mi-a putut citi un articol pe tema "teledemocraţiei", propusă de Alex. Leo Şerban (foto alăturată), cel care, cîteva pagini mai încolo, îmi face onoarea de a-l recomanda pe Scornelius în versuri de rap (Eminem să îl judece!)...
Nici un link deocamdată: recent inauguratul site al Dilemei Vechi postează încă numărul dedicat Mondialului... Deasupra - redundantul motto "Sînt vechi, domnule!"... Aşteptăm suspendaţi în dilemă - ori să se întoarcă vreun webmaster din concediu, ori să vedem care va fi decalajul planificat de senatul din Şcoala Floreasca, între postarea la tarabă şi apariţia online.

Pînă atunci, în numărul de mîine, recidivez la solicitarea lui Cezar Paul-Bădescu (foto alăturată), pe pagina de media, cu amănunte inedite despre Scornelius: dezvăluiri din culise, concluzii ale primelor recolte de "produse Eminescu", o trîntă cu reacţiunea, precum şi o inconturnabilă raportare la Dilema din '97, cea cu bancnota lui Eminescu pe copertă (şi cu ditai scandalul înăuntru).